Wednesday, March 18, 2009

KENDURI KESYUKURAN

بسم الله الرحمن الرحيم
الحمد لله والصلاة والسلام على رسول الله وعلى آله وأصحابه ومن نصرهووالاه

Alhamdulillah sabtu lepas selesai laaa sudah kenduri kesyukuran…. Mak anna buat kenduri kesyukuran sebab bersyukur kerana anak2 dia sume dah abis belaja… suma adik-beradik anna balik… kecuali kak long… sebab abg long tak dapat cuti… al maklum laaa kete baru proton baru kua… MPV…

Nie nak cite ckit ttg adik beradik anna…


kak long...

Nie Kak Long… Nama penuh Mardiana bt Mokhtar… lahir 1.1.1974… masuk tahun baru jer, terus tua… hihihi… jgn mare… skunk kije kat Jabatan Perdana Menteri sebagai Pen. Pegawai sistem maklumat kalo tak silap… huhuhu… erm, skunk nie tgh sambung blaja… pelajar tahun akhir sarjana muda kat UTM… mmg salute arrr kat kak long… walaupun dah kawen, bole dpt first class gitu… pointer 3.80… dlu amik dip jer… di sebabkan adik2 masih blaja lagi, dia tangguhkan blaja… kije… then laaa nie da senang, bru dpt sambung blaja…


kak ngah, abg uda n me...

Kak Ngah… akak yang kedua… Nama di beri Mazlina bt Mokhtar… lahir 16.9.1975… muda setahun dari kak long… Kak Ngah skunk kije sbg guru… kat SK Seri Lalang… dlu maktab kat bp… sambung blaja kat OUM amik course pendidikan maths… sama macam anna… 2 thn lepas graduate…

Abg Uda… Satu2 nya abg yang anna ader… Nama yang kak long n kak ngah bagi, Norhaizat bin Mokhtar… lahir 25.5.1981… blum kawen lagi… ahaks… dlu blaja kat UTM, amik kejuruteraan mekanikal… tapi skunk jadi businessman lak… jauh sungguh dari course yg dia amik dlu… huhuhu…

Lastly, anna laaa… anak yg paling bongsu… manje ke? Anna rase cam tak je… huhuhu… nak cite ape ek? Erm, anna skunk tahun akhir kat UPSI… skunk ngah praktikum… bercita2 nak terus sambung blaja amik Master… insyAllah if ader rezeki… sementara mood nak blaja tue masa ader... huhuhu... tapi pk2 balik kekadang nak kije dlu 3 or 4 thn… ye laaa kan, sape yg nk support blaja… ader ke org yg nk support? Huhuhu… tp tgk cam ne rezeki kat mana… =)

0 comments: