Saturday, February 28, 2009

Pengalaman suka dan duka semasa praktikum…

بسم الله الرحمن الرحيم
الحمد لله والصلاة والسلام على رسول الله وعلى آله وأصحابه ومن نصرهووالاه


1) Nie pengalaman yang paling malu dalam hidup rasenyer… mana tak nyer tudung anna bole tercabut plak kat sekolah… masa tue angin sangat lah kencang… sungguh memalukan saat nie… hanya Tuhan saje yg tau… huhuhu
2) Ader student anna (laki), bole plak panggil sayang kat anna… sungguh malu dan geram pun ader… huhuhu… bkn anna sorang je kena, matun pun kena… huahua… yg tak tahan nye cikgu yang tudung labuh jer yg dia panggil gitu… fana n miza tak kene plak… nak tau, ape anna ckp kat student anna? Hihihi… “Jadi engineer dlu baru bole panggil cikgu sayang”… huhuhu… macam2 gelagat bdk2 nie…
3) Yang best time ngajar, anna suke bercerita ke, bg motivasi ke, ape2 pn laaa pas ngajar, tak nak kasi diaorg bosan blaja maths… “ACTUALLY MATHEMATICS IS FUN”
4) MEREMPIT!!! Huhuhu… merempit pun tak merempit laaa… anna bawa scooter mai melaka… minah scooter… hahaha… erm, ader satu arini, p JJ ngan matun… on de way balik, ader plak bdk laki mcm lebih kurang sebaya ngan kita org, bawa scooter gak… ajak rempit… huhuhu… bkn pe… dah laaa bawa terhegeh2, pastu dia rase tercabar lak… pastu dia cam ajak rempit… anna malas layan… wat tak tau jer… ish2 laki mmg ego tinggi laaa… betul ke fakta nie? Hihihi… jangan mara kaum ADAM…
5) Anna wat class tuisyen FREE (ADD MATHS) kat student anna yang mana lokasinya ader lah di rumah anna yang tak seberapa... huhuhu... Actually kat sekolah, anna tak ngajar add maths pun... tapi kesian tgk bdk2 nie, ramai yang FAILED add maths...

9 comments:

.: yUhAiSya :. said...

standard ah tu fail add math, ha2!

sayang said...

Engineer??
mesti topieck an??
haha.
cikgu rowk!
saya sayang cikgu.
math is fun!

sayang said...

Engineer??
mesti topieck an??
haha.
cikgu rowk!
saya sayang cikgu.
math is fun!

cahaya syurga said...

TO YUHA...
hihihi... org yg tak minat maths jer ckp cam tue... huhuhu...

TO SAYANG...
erm, bkn topieck... tapi anak sajahan... huhuhu... cikgu rowk? hihihi... lawak jer...

sayang said...

ee..
sye benci budak 2.
amat2 benci r.
ta bley jmpe dye.
rase BUHUWEKK.
haha

sayang said...

cikgu.
sye minx maaf lau pena wat cikgu kecik ati.
tapi sye siap aw keje skewl cikgu.

cahaya syurga said...

TO SAYANG...
np x ske diaorg?

sayang said...

sebab.
cikgu jgn bgthu cpe2 taw!
malu.malu.malu.
sapik penah peluk sye.
ee!
ALLAH je tahu perasaan sye.
rase na nanges.
menjerit sye.
sye mana ada tegor dye.
rasa jijik!!!
topiek okeyh.
cume,
dye begaol dgn budak makaw2.
2 pasal jd mcm 2.
tpk 2 kinting.
org laki kinting panas barab.
nenek cakap.
haha!

cahaya syurga said...

sian nyer awk... sy tak tau ah nk nasihat dia mcm mana lg dah... kalo nak tau ari tu, sy siap bertaruh ngn dia... kalo anta homework yg sy bg, sy bg dia duit... pastu dia janji dia nk anta ngn topik... pastu hampeh jer... tak hantar2... sy tak plik sgt arr, sbb ngn cikgu2 lain pun dia camtu... huhuhu